Tasker, kuffeter og udstyr til rejse og udeliv

Rejsetaske

Når ferieugerne melder sig, så vælger mange at tage på ferie væk fra hjemmet. Hvad enten man tager til udlandet, eller man rejser inden for hjemlandets grænser, så er det herligt at komme ud og opleve noget nyt og måske møde nogle nye kulturer. Et afbræk fra hverdagens stress og jag er en kærkommen ting for de fleste, og der skal ofte ikke mere end et par dages ferie til, før man føler sig inspireret og fuld af ny energi. Flere og flere vælger at stikke lidt af på kortere ture i form af forlængede weekender, for så er det muligt at rejse lidt oftere i løbet af året uden, at man behøver at rive en hel uge ud af kalderen. Hvis man skal på for eksempel en forlænget weekend et hyggeligt sted herhjemme eller i udlandet, eller hvis man måske skal tilbringe lidt tid hos venner eller familie, så er det meget praktisk med en kompakt rejsetaske, hvor man lige har plads til alt det, man har brug for at have med sig på sådan en kortere tur.

Rejsetasker fås i mange forskellige varianter, men fælles for dem alle sammen er den kompakte og praktiske størrelse. Hvis ikke man skal være af sted i mere end et par dage og nyde få overnatninger, så er der selvsagt ikke nogen grund til, at man slæber den store kuffert frem. Så er det rart, at man kan pakke fornuftigt i en mindre rejsetaske i stedet for. Den er let at have med sig rundt, og den er også praktisk, hvis man skal anvende fly eller offentlig transport for at komme hen til sin destination. Med en lille rejsetaske vil man ofte kunne have sin bagage med som håndbagage i flyet. Så slipper man for at skulle stå i kø før og efter flyveturen, hvilket giver en hurtigere og behageligere rejse. De fleste har vist prøvet, hvor besværligt det kan være at skulle rejse med en stor og tung kuffert i enten tog eller bus, hvor der ofte er trængt med pladsen. Så er det meget rarere at rejse med en fin lille rejsetaske i stedet for.

Find din nye rejsetaske her

Når man skal udvælge sig sin nye rejsetaske, så er det vigtigt, at man finder en i en ordentlig kvalitet. Man kan med fordel vælge en model med skulderrem, så rejsetasken er lettere at bære på i længere tid ad gangen, men det er naturligvis ikke en absolut nødvendighed. Hankene skal være af god og solid kvalitet. De må gerne være runde i det, for det gør dem behageligere at holde rundt om, især hvis tasken er tungt pakket. Små lommer på siderne af rejsetasken gør det nemt at pakke ekstra småting til selve turen, så man for eksempel nemt kan finde lidt læsning eller snacks frem fra sin bagage, imens man sidder i bussen, toget eller lignende. På den måde kan man nøjes med kun at bære på én taske.

Et mærke som for eksempel Reisenthel laver nogle rigtigt flotte og gode rejsetasker i et væld af forskellige varianter. Med Reisenthel er der virkeligt noget at vælge imellem, og alle deres rejsetasker er udstyret med en masse gode detaljer såsom lange skulderremme, som man kan justere i længden for bedre komfort; små praktiske lommer på rejsetaskens ydersider; og i det hele taget bare den gode kvalitet lige fra design til valg af materialer, som Reisenthel er så kendt for. Man kan blandt andet vælge imellem forskellige farver og mønstre.

Så til de mindre ture kan man med fordel pakke rejsetasken og lade kufferten blive derhjemme.