Travelite kufferter og Travelite kabinekufferter

Travelite

Der findes mange gode mærker på markedet for tasker, kufferter, kabinekufferter og lignende, men der er kun ganske få, der kan måle sig med mærket Travelite. Travelite står bag et bredt udvalg af alt lige fra smarte kufferter og rejsetasker til pengekatte af højeste kvalitet.. Med produkter fra Travelite er du altid sikret en høj og slidstærk kvalitet, idet Travelite er kendt for at anvende det bedste inden for materialer kombineret med et både flot og funktionelt design, der er let at have med at gøre på grund af de mange smarte funktioner, som for eksempel kufferter i serien basics, cabin, derby, kite og vectro er med.

De fleste vælger efterhånden at rejse med deres bagage i en kuffert, når de skal på ferie eller lignende. En kuffert er rummelig og fleksibel at have med at gøre, så man kan have al sin oppakning ét sted. Travelite står bag et bredt og varieret udvalg af forskellige kufferter, der passer perfekt til både ferien eller forretningsrejsen. Travelites kufferter kommer i flere forskellige størrelser. Hvis man skal være af sted i længere tid, har man naturligvis brug for en stor og rummelig kuffert, hvor der er plads til al ens bagage. Men skal man derimod kun være af sted i et par dage, kan man med fordel rejse med en mindre kabinekuffert, som man sågar kan have med i flyet som håndbagage, hvis det er dette transportmiddel, man anvender. Ved at have sin kuffert med som håndbagage, kan man spare tid både før og efter flyveturen, hvorfor især mange forretningsrejsende, der flyver meget, vælger denne løsning. Uanset om man vælger en stor eller en lille model fra Travlite, så får man en kuffert i en uovertruffen kvalitet. Hjulende gør kufferten nem at have med rundt, og man slipper for at skulle løfte på den hele tiden. Travelite bruger ofte friske farver i deres design, så man får en kuffert, der også udseendemæssigt er lidt ud over det sædvanlige i forhold til kufferter fra andre mærker.

Travlite kufferter, kabinekufferter og pengekatte

Travelite er ud over deres kufferter også kendt for deres mange smarte punge. En god pung er en uundværlig ting at være i besiddelse af i hverdagen. Man bruger den ofte flere gange om dagen, hvorfor det er lækkert at have sig en pung i en rigtigt god og flot kvalitet. Travelite står bag en række punge, der forener det praktiske med et flot og gennemført design. Der er flere forskellige varianter og størrelser at vælge imellem, og der er både noget for mænd og kvinder. Der er både store tegnebøger, hvor der er plads til det hele, og der er mindre punge, hvor man lige kan have de vigtigste kort og nogle kontanter, til når man ikke gider at bære rundt på en hel masse, imens man er på farten.

Skal man på ferie til fremmede lande, skal man altid huske at passe ekstra godt på sine ejendele. Med en bæltepung eller pengekat fra Travelite har man altid sine kontanter, kort, pas og så videre helt tæt på kroppen, når man er af sted. På den måde kan man føle sig mere tryg og vide sig sikker på, at der ikke er nogen lommetyve, der kan komme i nærheden af ens værdier. En pengekat fra Travelite kan nemt gemmes under ens trøje, imens en bæltepung sidder helt tæt ind til kroppen. Der er typisk lidt mere plads i bæltepungen, hvorfor man med fordel kan vælge denne, hvis man også gerne vil kunne have lidt ekstra ting med sig rundt.

Travelite er altid lig med tasker og tilbehør i højeste kvalitet, og i designet finder man ofte lækre materialer såsom skind i forskellige farver og prægninger, der giver Travelites produkter et smukt udseende.