Tasker, kuffeter og udstyr til rejse og udeliv

Microfiber håndklæder

Især flere og flere unge vælger at rejse ud i fjerne afkroge af Verden for at opleve nye og fremmede kulturer. Som en del af ens dannelse er det blevet populært, at man kommer ansigt til ansigt med andre folkeslag og deres levevis. Det giver ofte en bedre forståelse for, hvordan Verden hænger sammen, og det sætter ens egen tilværelse lidt i perspektiv. For en mere autentisk oplevelse på ens rejse vælger mange at pakke en stor rygsæk og drage af sted. Det handler om at komme helt tæt på. Når man rejser på denne måde, er det altafgørende, at man har udstyret og oppakningen i orden. Hvis man befinder sig under sparsomme og primitive forhold, er det vigtigt, at man er i besiddelse af bagage, der kan hjælpe en med både komfort og hygiejne. Også hvis man nyder det gode friluftsliv med campingture i det fri og lignende, er man afhængig af at have det rette udstyr med sig rundt, for når man først befinder sig ude i vildnisset, er der ingen kære mor.

En måde, hvorpå man kan sikre sig, at man vil kunne komme til at bade under nogenlunde forhold, er ved at medbringe et godt håndklæde hjemmefra, men almindelige frotté håndklæder, som man almindeligvis finder i de fleste danske badeværelser, fylder meget i ens bagage, og de tørrer meget langsomt. I stedet for disse bør man vælge et microfiber håndklæde. Et microfiber håndklæde er kompakt, når det er pakket sammen, så det er let at have med i rygsækken eller lignende. De fås typisk i både større og mindre størrelser alt efter, hvad man har behov for, og hvad man har plads til. Ud over deres ringe størrelse, så tørrer microfiber håndklæder også hurtigere på grund af det smarte materiale, de er lavet af. At tage bad er typisk ikke noget, man har lyst til at bruge mere tid end nødvendigt på, når man befinder sig under disse særlige forhold enten i et fremmed land eller i den vilde natur, så det er super smart, at man hurtigt vil kunne pakke væk efter sig på grund af håndklædernes ringe tørretid. Når man er færdig med at bruge sin håndklæde af microfiber, vrider man det ganske enkelt op, og så er det tørt og klart til at blive pakket ned i ens rygsæk eller taske igen.

Microfiber håndklæder til rejse

Selvom man befinder sig under nogle enkle eller primitive forhold, så er det stadig rart at kunne holde en god standard for hygiejnen. Det gælder både ens personlige komfort og velvære, men også i høj grad sygdomsrisiko. Ved at bade regelmæssigt kan man være med til at nedsætte risikoen for sygdomme som følge af dårlig hygiejne, når man befinder sig under forhold, der afviger fra det, man er vant til herhjemme i Danmark. Hvis man samtidigt befinder sig under ekstreme vejrforhold som for eksempel meget lave temperaturer, er det en god hjælp at være i besiddelse af intelligent udstyr såsom et microfiber håndklæde.