Tasker, kuffeter og udstyr til rejse og udeliv

Trangia

Friluftslivet er en herlig ting. Det er en stor og befriende oplevelse at kunne komme væk fra det travle byliv og den stressende hverdag og i stedet komme helt tæt på naturen og sig selv. Hvad enten man er spejder, eller man camperer for sig selv som en lille fritidsinteresse, så finder man hurtigt ud af, hvor skønt det er at få det hele på afstand og mærke livet på en mere fri og afslappet måde. Når man befinder sig ude i den vilde natur eller under nogle mere sparsomme og primitive forhold, så er det vigtigt, at man har udstyret i orden. Efter en lang dag, hvor man måske har gået en masse, eller hvis vejrforholdende byder på andet end varme og solskin, er det skønt at kunne tilberede sig et varmt måltid mad. Hvis ikke man har mulighed for at lave bål, er det super smart at have et gasblus med, og nogle af de bedste gasblus samt udstyr dertil på markedet netop nu, står mærket Trangia bag.

Trangia kan blandt andet tilbyde et stort og bredt udvalg af gasblus i forskellige størrelser. Alt efter hvor meget man har plads til i sin oppakning, kan man vælge imellem både store og små gasblus fra Trangia. Vigtigst er det, at man finder et gasblus, der er af en ordentlig kvalitet. Det skal være sparsomt med gassen, så det holder i længere tid, og så man slipper for at skulle slæbe alt for mange ekstra gasflasker med sig. Derudover skal gasblusset være let og mobilt, så man nemt kan pakke det ned i sin rygsæk eller lignende, når man pakker sin lejr sammen. Bedst er det, hvis man kan spænde gasblusset uden på ens oppakning, da det giver en større sikkerhed og mere plads i rygsækken til andre former for bagage.

Med til sit gasblus skal man naturligvis bruge nogle gryder og pander, så man kan tilberede noget varmt mad og drikke, når man bliver trængende. Efter en lang dag med hårde strabadser er det en velsignelse at kunne få sig et ordentligt og varmt måltid mad. Især hvis vejret er imod en, er det vigtigt, at man sørger for at få noget ordentligt at spise, så man kan få fornyet sin energi. Man kan ikke nyde sin tur og omgivelserne, hvis ikke man har fået noget ordentligt at spise, for så går det ud over ens energiniveau.

Lækre kogesæt fra Trangia

Trangia tilbyder smarte kogesæt, der kommer komplet med gasblus og gryder og pander. På den måde kan man på én gang købe alt det udstyr, som man kunne tænkes at få brug for. Det er ofte et mere økonomisk valg i forhold til at købe de forskellige dele enkeltvis, og kogesættene tilbyder et godt og varieret udvalg af kogeudstyr, så man har stort set alt, hvad man kan komme til at stå og mangle til sin madlavning i det fri.

Skulle man være interesseret i at lære mere om, hvordan man kan tilberede god og solid mad over sit gasblus fra Trangia, så har mærket sågar lavet en fiks kogebog fyldt med opskrifter, der er lige til at tilberede over et af Trangias gasblus. På den måde kan man hente lidt inspiration til madlavningen, for der er flere muligheder inden for madlavning over gasblus, end man måske lige skulle tro. Selvom det skal være nemt, praktisk og hurtigt, betyder det jo ikke, at det ikke også godt kan være lækkert og spændende.